Info til nye medlemmer

Vi er et kor på ca. 25 medlemmer, og du er meget velkommen. Vi opfordrer nye medlemmer til at starte ved sæsonstart i januar eller august. Her tager vi som regl fat i nye sange. Du skal også være meget velkommen efterfølgende, men så bliver det mere ”lyt og lær” af de andre i stemmegruppen, da vi ikke kan starte forfra med indstudering hver gang. Skriv til os, hvis du har lyst til at kigge forbi og mærke stemningen til en koraften.

 

 

Sæsonstart: januar 2021

Vi øver om onsdagen på Marievangsskolen i Slagelse fra kl. 19.00 - 21.30.

 

 

Du behøver ikke at have nodekendskab eller korerfaring for at være med. Det eneste der skal til for at være med er at du kan lide at synge og har lyst til at prioriterer at komme hver gang. Det er sjovest og mest hyggeligt.

Vi bruger meget af tiden på at indøve nyt repertoire, men synger også sange som koret kender i forvejen. Derfor skal du regne med at bruge nogle gange på at lære det.

Du kan komme forbi 2 gange inden du beslutter dig for at være med. Så får du lige en chance for at snuse lidt til det.

For oplysninger om priser, medlemskab og alt muligt andet, kontakt bestyrelsen på:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..